Lighting Tower, LED, Metal Halide lamp100w, 200w,300w,400w,500w, 1000w,15000w,2000w, Manual lifting, Electrical lifting, 7.5M, 9M Light tower, Perkins Tower Light, Kubota Tower Light.

Katrangan singkat:

Menara lampu Sorotec sampurna kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake lampu portabel.Kompak, fungsional banget lan gampang digunakake.

Menara cahya kita dirancang kanggo kinerja paling luweh lan efisiensi maksimal.

Fitur Umum:
* Desain tugas abot kanggo aplikasi pertambangan
* Teleskopik, rotasi tiang hidrolik derajat 360, mast nganti 9 meter
* Lampu LED utawa lampu Metal Halide kanthi rotasi hidrolik derajat 120
* Miwiti lan mandheg kanthi otomatis ditambah sensor Fajar lan Dusk
* 24 jam operasi tangki bahan bakar basis
* Proteksi piranti saiki sisa (RCD).
* Rem Cakram Hidrolik, rem tangan kanthi dering utawa alangan bal kanggo opsional
* Dilengkapi slot forklift lan crane ngangkat pancing kanggo gampang ngangkat
* Kanthi lampu pangopènan internal lan lampu wengi pangopènan njaba


Detail Produk

spesifikasi produk

rinci mbledhos tampilan

48
46
50
11
2

Spesifikasi Produk

Menara Cahya Model SRT6500LT SRT8000LT SRT10000VLT SRT120000 SLT
Cahya Jinis Lampu Lampu halida logam Lampu LED, 110 Lumens/W Lampu LED, 110 Lu/W
Watt 400W LED-300/400/500W.MH-1000W / 1500W / 2000W 100W / 200W / 300W
Lampu No. 2/4 4/6 4
miwiti Kapisah Kapisah Kapisah
rotasi *** 360° 360°
Tiang Teleskop Kab Dhuwur (mm) 2200~4800 2800~9000 2800~9000 2800~9000
Bahan Plat baja galvanis Plat baja galvanis Plat baja galvanis
bagean mast Multi bagean Multi bagean Multi bagean
rotasi *** 360° 360°
Operasi kanggo lift Manual / Listrik Manual/listrik/Hydarulic Hidralik Manual/listrik
roda Angka x Ukuran 4x10" 2x185R14 2/4x235R16 2x185R14
Gradien Deg. ≤8° ≤10° ≤8°
Kemampuan tahan angin kelas ≤ kelas 5 ≤ kelas 6 ≤ kelas 6
Generator (kW) 5 7.2 6.7 7.2 6.7 generator portabel 5kW
Alternator Produsen **** Stamford / Leroy somer / Linz Panel Surya.Kaca tempered silikon monokristalin.AGM siklus jero baterei panyimpenan solar maitenance free.800AH / 1200AH / 1600AH / 2000AH.
Frekuensi (Hz) 50/60 50/60 50/60 50/60 50/60
Kacepetan (rpm) 3000/3600 1500/1800 1500/1800 1500/1800 1500/1800
mesin Produsen *** Perkins Kubota Perkins Kubota
Model 186FA 403D-11G D1105 403D-11G D1105
adhem hawa adhem Banyu adhem
liyane Jinis meneng meneng
Pengontrol **** Segara jero DSE3110
miwiti Listrik Listrik
Bahan Bakar Diesel (L) 16 100 100 130 130
Bobot menara cahya kg 300 900 950 1700 1750 1100
ukuran mm 1100*900*2000 1850*1450*1680 2350*2100*2450 1800*1400*1700

Detail Produk

LED Mobile Portable Light Tower minangka solusi lampu portabel sing unik kanggo macem-macem proyek ruangan sing sampurna kanggo situs kerja, acara khusus, pabrik, pertambangan, lan liya-liyane.Ora ana emisi bahan bakar sing mbebayani.LED didhukung dening soket voltase 220V standar, generator utawa menara cahya liyane, dadi pilihan sing aman lan resik kanggo macem-macem cahya sauntara.

Menara Lampu Sorotec minangka solusi lampu portabel unik sing cocog kanggo macem-macem proyek, kegiatan lan proyek.LED nyedhiyakake cahya sing padha karo menara lampu LED ukuran lengkap, nanging desain sing kompak ngidini fleksibilitas lan gampang digunakake.Nggunakake siji utawa loro menara sing nyambungake, kemampuan nyambungake ngidini keluwesan lan fleksibilitas ing acara cahya lan papan kerja, amarga didhukung dening outlet 220V standar tanpa emisi bahan bakar sing mbebayani, nggawe menara LED dadi pilihan sing resik lan aman kanggo macem-macem jinis lampu sauntara.
Tegangan garis mast eksternal kurang, operasi sing luwih aman.

Merek Kerjasama

mitra 1

serbaguna

• Daya saka sumber daya umum 220V, generator utawa menara liyane.
• Soket duplex 220V AC bisa nyuplai daya kanggo alat lapangan umum.
• Ukuran cilik lan desain pas mbukak liwat lawang standar.
• Biaya Efektif
• Biaya total kepemilikan paling murah kanggo mercusuar - ora ana interval layanan ora ana bahan bakar diesel.
• Jejak cilik, ngirit biaya transportasi.
• Lampu LED metu saka kothak.
• Gampang Gunakake
• LED bisa diatur dening siji wong ing kurang saka menit, ngirit wektu lan tenaga.
• Ngalahake Ergonomically lempitan lan casters tambahan kurang kanggo operasi siji-wong.
• Lawang akses sisih sing bisa dikunci kanggo panyimpenan internal, kabel ekstensi, lan piranti.
• Kanthong forklift lan ngangkat mripat kanggo gampang ditangani.

Rincian Generator

rinci

Proses Produksi

rincian (2)

Kasus pabrik

rincian (4)

Packing lan Pengiriman

Kemasan kayu, kemasan karton, film PE kanthi pelindung sudut kertas keras

packing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: